dimecres, 30 de novembre del 2016

BALMES HALLOWEEN



El passat divendres 29 d’octubre vàrem celebrar la festa de Halloween a l’escola i va ser tot un èxit.  

Durant tota la setmana els diferents cursos havíem fet feina per deixar l’escola ben decorada. Els nins de primer i segon vàrem fer  bruixes lletges i mòmies enormes. 

Divendres l’ambient era espectacular. A primera hora tots els nins  ja estaven preparats per entrar a l’escola. Tots havíem de dur un complement  de Halloween pel cap. Només entrar, s’escoltava la mítica cançó de Michael  Jackson  “Thriller”, la qual reforçava l’ambient de por i un poquet de tensió, que aquest dia cercàvem. Els nins anàvem pujant tranquil·lament a les classes, però en arribar al segon pis els esperava una terrorífica sorpresa. Dos professors disfressat d’horribles monstres aguaitaven per donar-los  un petit “ensurt” .  Alguns espantats  entraven  ràpidament cap a les aules i d’altres es quedaven amb els monstres per espantar als nins i nines que seguien arribant.   

Més tard, quan tots ja érem a les aules, vàrem fer un taller de pintar cares. Els nins de primer i de quart se les pintaven mútuament i els nins de segon i els de la UEECO també. 

I per tenir un dia més redó, com que la festa es celebrava divendres, vàrem poder berenar de coca!

Va ser un dia diferent i ben divertit.  Repetirem segur  l’any que ve!